Olcsó repülőjegy foglalás trükkjei, repülőjegy keresés tippek


1. Ne csak a légitársaságok oldalán keresgélj, használd az online repülőjegy keresőket!


Ha minél olcsóbban szeretnél repülőjegyet vásárolni, ne csak a beidegződéseket kövesd, hanem használd az internet adta ingyenes, könnyen és gyorsan használható eszközöket, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb repülőjegy-ajánlatot.

A légitársaságokról elmondható (legyen az hagyományos, vagy akár a diszkont/fapados légitársaság), hogy a saját weboldalaikon nincsenek annyira éles versenyhelyzetben, mint az online repülőjegy keresők és repülőjegy foglaló weboldalak találati oldalain.

Emiatt egyáltalán nem biztos, hogy akkor kapod a legkedvezőbb repülőjegy árat és egy feltételeket, ha közvetlenül a megszokott légitársaság weboldalán végzed el a repülőjegy foglalást. Könnyen lehet, hogy egy online repülőjegy keresőben még ugyanarra a járatra még kedvezőbb árat találsz, vagy olyan alternatívát (másik légitársaságot, útvonalat) találsz, amire nem is gondoltál volna, de sokkal kedvezőbb a megszokott járatnál, vagy az eredeti ajánlatnál.

Természetesen léteznek olyan légitársasági repülőjegy akciók, amelyek csak a saját weboldalukon történő repülőjegy foglalás esetén érhetők el, azonban még gyakoribbak az olyan repülőjegy akciók, amikor az utazási irodák és az online repülőjegy keresőmotorokban akár a légitársaság saját oldalán kínált feltételeknél kedvezőbb, speciális árakkal és akciókkal próbálják versenytársaikat – azaz a többi légitársaságot – megelőzni a légicégek egy-egy útvonalon.

Hallhattunk számos alkalommal olyan történeteket is, hogy a légitársaságok weboldalai cookie-kat (sütiket) telepítenek a látogatók számítógépére, melyek segítségével nyomon tudják követni az adott felhasználó előzményeit, kereséseit és ha ezek alapján a szoftvernek úgy tűnik, hogy bátran fel lehet srófolni az árat, azt meg is teszik. Ha arra gyanakszol, hogy ez történt veled, érdemes másik böngészőből, vagy másik számítógépről lefuttatni ugyanazt a keresést, hogy arra milyen árakat dob ki a rendszer.

A legjobb tanács tehát, hogy nem szabad az első jónak kinéző ajánlatnak bedőlni, hanem érdemes rászánni azt a néhány plusz percet és jól körülnézni az interneten a számos ajánlat közt és használni az online repülőjegy keresőket.

follow us in feedly

Vissza a Repülőjegy, utazás oldalra

Hozzászólnál? Van javaslatod a többi olvasónak? Kommenteld az oldalt a Facebookon!
  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés

Repülőjegy akciók, olcsó repülőjegy foglalás

Thaiföld, Seychelles-szigetek, Ausztrália, Maldív-szigetek? Válaszd ki álmaid úti céját és foglald le repülőjegyed akár 35 % kedve...

Az Alitalia Róma mellett számos más célállomásra is akciós repjegyeket kínál Budapestről az Alitalia.

Mindenki, aki április 12-én online vásárol repülőjegyet a Wizz Airtől, a második jegyet féláron veheti meg.

2016. április 4-ig early bird repülőjegy akció az Air France-KLM 2016 június 30. előtt vagy 2016. augusztus 21 és december 15. köz...

Az Emirates korlátozott ideig ismét kedvezményes áron kínál számos úti célt, köztük több, a magyarok körében is igen népszerű távo...

Ma minden Wizz jegy árából 20% kedvezmény. Érvényes: 2016. február 11-én.

Aegean repülőjegyéhez most 50.000 Ft költőpénzt nyerhet egy szerencsés vásárló aki a repülőjegy keresőnkön keresztül foglalja le r...

Hirdetés