Médiaajánlat, hirdetésfeladás


Kérjük töltse ki az alábbi formot, 1 munkanapon belül elküldjük a kért ajánlatot, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot.

*  A csillaggal jelölt mezők kitöltése közelező!

Kérdése van? Írjon e-mailt:

airportal@airportal.hu


Az AIRportal.hu-ról


Légiközlekedési és légi-utazási hírportál


Az AIRportal.hu Magyarország vezető légiközlekedési és légi-utazási hírportálja, légiközlekedési szakma elsődleges magyar nyelvű hírforrása.


Az oldal széles körben ismert, átlagos napokon 10-15 ezer közötti, havi szinten 120-140 ezer egyedi látogatószáma folyamatosan növekszik. A lap olvasói a légiközlekedés, a polgári repülés és légi-utazás iránt kiemelten érdeklő internetezők, potenciális utazók, gyakori repülőutasok, légiközlekedési szakmában dolgozók és az iparági döntéshozók.

Az oldal cikkeit rendszeresen idézi a magyar média (TV-k, rádiócsatornák, hírportálok), mert a közölt információk szakmailag pontosak, hitelesek és az aktuális hírek az elsők között jelennek meg. Az AIRportal oldalai a Google keresőben a téma szempontjából legrelevánsabb és legfontosabb kulcsszavakra keresve az első helyezéseken találhatók meg. Az AIRportal híreit és cikkeit az IMEDIA és az OBSERVER médiafigyelő ügynökségek is szemlézik, az iparági döntéshozók számára készített sajtófigyelőkben. Az AIRportal aktívan jelen van a közösségi médiában, az oldal Facebook kedvelőinek száma dinamikusan növekszik (aktuális szám a fejlécben).

Az oldalon kiemelkedő hatékonysággal hirdethető bármilyen légiközlekedéssel kapcsolatos b2c, b2b szolgáltatás vagy termék, repülőjegy ajánlatok, akciók, a repüléshez, repülős utazáshoz kapcsolódó kiegészítő, kényelmi szolgáltatások (pl. repülőtéri parkolás, transzfer szolgáltatás), légiközlekedési álláshirdetések, repülőtéri munkák, légiközlekedéssel kapcsolatos tanfolyamok, képzések, repülésrajongóknak, repülés iránt érdeklődőknek szóló programajánlók, szolgáltatások.

Az oldal tematikája, rovatai: Magyar légiközlekedés | Légitársaságok | Repülőgépgyártók | Légiforgalmi irányítás, HungaroControl | Vidéki repterek: Debrecen, Sármellék, Pér | Fedélzeti & földi szolgáltatások, utazási tippek | Hírfotók, videók | Légiközlekedés, repülőterek | Légiközlekedési balesetek, események

Hirdetés