CímlapLégiközlekedési hírek, cikkek  Távozik Carolyn McCall az easyJet vezérigazgatója

Távozik Carolyn McCall az easyJet vezérigazgatója

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2017.07.17. 12:36


Az év végén távozik az angol low-cost légitársaság éléről Carolyn McCall az easyJet vezérigazgatója. A szakember a médiában folytatja pályafutását, az angol ITV televíziócsatornához igazol.

Carolyn McCall hét évig vezette az easyJetet, a szakember 2010 óta meghatározó szerepet töltött be a diszkont légitársaság megreformálásában és terjeszkedésében.

Vezetése alatt javult jelentősen nőtt az utasok száma és hűsége, valamint javult az utasélmény, melynek köszönhetően hatalmas pénzügyi sikereket könyvelt el a vállalat.

A cég megkezdte az utód keresését.

A napokban adtunk hírt arról, hogy Nagy-Britannia unióból való kilépése miatt osztrák üzemelési engedély megszerzésén dolgozik az easyJet, az európai és különösen a brit légitársaságok számára rengeteg kihívást és kockázatot jelentő Brexittel már biztosan új szakember vezetésével kell majd megbirkózzon a low-cost cég.

B-J: Stelois Haji-Iannou, az easyJet alapítója és a márkanév tulajdonosa, mellette Carolyn McCall vezérigazgató. Nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat kettejük között. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu
B-J: Stelois Haji-Iannou, az easyJet alapítója és a márkanév tulajdonosa, mellette Carolyn McCall vezérigazgató. Nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat kettejük között. (Fotó: AIRportal.hu)
follow us in feedly

Vissza a Légitársaságok rovathoz

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés
Szólj hozzá az AIRportal.hu híreihez a Facebookon

Vissza: Légiközlekedési hírek, cikkek


Vissza: Légitársaságok, légiszövetségek hírei archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég

Hirdetés