CímlapLégiközlekedési hírek, cikkek  Csoportos foglalás utazási irodáknak egyszerűbben a Lufthansánál

Csoportos foglalás utazási irodáknak egyszerűbben a Lufthansánál

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2017.05.19. 10:48


Integrált csoportos foglalási rendszert mutatnak be a Lufthansa Csoport légitársaságai, a Lufthansa, az Austrian és a SWISS. A rendszer kizárólag IATA utazási irodák számára elérhető.

Az online megoldással tíz vagy több személy számára, három hálózati légitársaság járataira lehet csoportos ajánlatot kérni, tetszőleges kombinációban – függetlenül attól, hogy magánszemélyek csoportjáról, üzleti utazókról vagy turistacsoportról van szó. A helyfoglalást a rendszer azonnal visszaigazolja.

A 14 nyelven elérhető Book-a-Group valós időben ad árajánlatot.

A Lufthansa a csoportos utazások kereskedelmi feltételeit is továbbfejlesztette, és egyetlen egységes szerződést kínál a Lufthansa Csoport három csomóponti légitársaságához és minden új foglaláshoz a Book-a-Group rendszeren keresztül.

Lényeges fejlesztés például a rövid távú foglalás lehetősége. A jövőben a járat indulása előtti 60 napos időszakban is a foglalás díjmentesen törölhető a foglalástól számított 72 órán belül. A szolgáltatás az eddigi három különböző légitársasági elérhetőség helyett ezentúl egyetlen közös kapcsolattartóval működik.

„Az új, integrált csoportos foglalási eszközzel újabb lépést tettünk előre a hálózati légitársaságok által nyújtott termékek és szolgáltatások harmonizálása terén” – mutatott rá Dr. Stefan Kreuzpaintner, a Lufthansa Group Airlines EMEA-régióbeli értékesítésért felelős alelnöke. „A Lufthansa Csoport csomóponti légitársaságait, az Austrian Airlinest, a Lufthansát és a SWISS-t közös értékesítési csapat képviseli, amely egy forrásból, egyetlen könnyen kezelhető rendszerrel kínálja a csoportos foglalásokat.”

A „Book-a-Group" eszközzel a Lufthansa Group Airlines további tagjait (a Brussels Airlinest és a Eurowingst) valamint a Lufthansa számos partner-légitársaságát érintő járatkombinációkra is lehet ajánlatot kérni. Így a IATA utazási irodák még szélesebb útvonalhálózatot és jobb rendelkezésre állást tudnak kínálni ügyfeleiknek. További előny, hogy az utazási szakemberek a foglalást követően is hozzáférnek minden fontos adathoz, és önállóan intézhetik a csoporttal kapcsolatos teendőket.
follow us in feedly

Vissza a Légitársasági szolgáltatások, utazás rovathoz

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés
Szólj hozzá az AIRportal.hu híreihez a Facebookon

Vissza: Légiközlekedési hírek, cikkek


Vissza: Légitársaságok, repterek szolgáltatásai, utazási tippek archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég

Hirdetés