CímlapLégiközlekedési hírek, cikkek  Új üzletek nyílnak a budapesti reptér 2-es terminálján

Új üzletek nyílnak a budapesti reptér 2-es terminálján

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2017.03.21. 11:32


Hat üzlethelyiségre hirdet pályázatot a Budapest Airport, magyar ajándéktárgyak és minőségi magyar élelmiszerek, divat és kiegészítők, óra-ékszer kiskereskedők pályázhatnak a SkyCourt és a 2A Terminál területén található üzlethelyiségek bérleti jogára, összesen 550 négyzetméteren.


A Budapest Airport kiskereskedelmi egységek üzemeltetőinek érdeklődését várja hamarosan induló tendere kapcsán, amely a SkyCourt és a 2A Terminál szívében kínál üzlethelyiségeket, összesen mintegy 550 négyzetméteren.

A Budapest Airport kiskereskedelmi kínálatának további fejlesztése céljából több új ötéves szerződés megkötésére nyílik lehetőség a következő árucsoportok körében:

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu
Fotó: AIRportal.hu
  • Magyar szuvenírek és fine food, ajándék
  • Napszemüveg, óra, ékszer, kozmetikum, bőráruk és/vagy kiegészítők
  • Divat, kiegészítők, ékszer és / vagy bőrönd
  • Sajtótermékek, könyv, édességek, divat, kiegészítők, utazási kellékek

A pályázathoz kapcsolódó szándéknyilatkozatok benyújtásának határideje 2017. április 3., teljes körű információt tartalmazó ajánlatkérés (tender) a beérkezett szándéknyilatkozatok vizsgálata után kerül kihirdetésre - a közlemény szerint.

Az elmúlt két évben kb. 23 %-kal nőtt* az utasforgalom és az előrejelzések szerint továbbra is a növekedés élvonalában maradunk, így most ideális alkalom nyílik egy új kiskereskedelmi partner számára, hogy csatlakozzon a repülőtéri kínálat jól jövedelmező szegmenseihez a SkyCourtban és a 2A Terminálon, közölte Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Az idei év fantasztikus utasforgalmi eredményei bizonyosan vonzóak lesznek a piaci szereplők számára, akiket itt szeretnénk látni a repülőtéren, tette hozzá.

(* 2016-ban összesen 11 441 999 induló, vagy érkező utas fordult meg a budapesti repülőtéren, mely 11,1 százalékkal haladta meg a 2015-ben mért 10 298 963 főt. - a szerk.)
follow us in feedly

Vissza a Légiközlekedési hírekhez

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés
Szólj hozzá az AIRportal.hu híreihez a Facebookon

Vissza: Légiközlekedési hírek, cikkek


Vissza: Rövid hírek archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég

Hirdetés