CímlapLégiközlekedés állás, reptér munka  Terhelés- és súlypontszámító tiszti képzés

Terhelés- és súlypontszámító tiszti képzés

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2017.02.06. 12:28


Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)
A Malév GH Zrt.
Terhelés- és súlypontszámító tiszti szakszolgálati képzést
indít

A képzés célja: A járatkiszolgálási koordinátor (rampa, forgalmista) munkakör betöltéséhez szükséges ismeretek elsajátítása és az ahhoz szükséges Terhelés- és súlypontszámító tiszti szakszolgálati engedély megszerzése annak érdekében, hogy a repülőgép földi kiszolgálási tevékenység során képesek legyenek végrehajtani a légijárművek forgalmi és földi kiszolgálását, a terhelés- és súlypontszámítást, a repülőgép kiszolgálási folyamat irányítását, valamint képesek legyenek koordinálni és megoldani a kiszolgálás során felmerülő speciális és problémás eseteket.

A képzést sikeresen elvégzők a képzés végére elsajátítják a repülőgépek kiszolgálásához szükséges ismereteket, megismerik a kiszolgálásban részt vevő eszközöket, berendezéseket, valamint a tevékenységhez kapcsolódó folyamatokat (utaskiszolgálás, Cargo kiszolgálás) és a repülőgép kiszolgáláshoz szükséges egyéb szakmai ismereteket is (a különböző repülőgéptípusok jellemzőit, navigációs alapismereteket, repülésmeteorológiát, veszélyes áru kezelést).

Képzés módja:
  • Elméleti:
    A szükséges ismeretek elsajátítása szervezett elméleti képzés keretében történik. A képzés során megszerzett ismeretekből a hallgatóknak vizsgázniuk kell tantárgyanként külön-külön. Az elméleti képzés Hatósági vizsgával zárul az összes témakört érintve.

    Elméleti képzés időtartama: 124 óra (3 hét)
  • Gyakorlati:
    A szakszolgálati engedély megszerzésének alapfeltétele a sikeres vizsgával záruló elméleti képzést követően a megszerzett ismeretek gyakorlati alkalmazása. A gyakorlati képzés során a hallgató szakszolgálati engedéllyel rendelkező, tapasztalt járatkiszolgálási koordinátor irányítása és felügyelete mellett sajátítja el a légijárművek forgalmi és földi kiszolgálási folyamatát és irányítását a gyakorlatban.

    Gyakorlati képzés időtartama: 20 óra rendszerismeret, 40 járat kiszolgálása (terhelés- és súlypontszámítás, járatkiszolgálás)
A képzési program a Nemzetközi Légi-szállítási Szövetség (IATA), a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a légitársaságok előírásait követve került összeállításra. A képzési programhoz a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyásával rendelkezünk.

Képzés kezdési időpontja: 2017. március 1.

Jelentkezési határidő: 2017. február 20.

További részletek, illetve jelentkezés:
Amennyiben fenti tájékoztatás alapján jelentkezni kíván a Repülésüzemi tiszti - Terhelés- és súlypontszámító tiszti képzésünkre, jelentkezési szándékét fényképes Önéletrajzának megküldésével teheti meg az alábbi címre: MGHTraining@magh.hu
Web: www.mghweb.hu

A képzés díjával, illetve a képzéssel kapcsolatos további kérdéseit szintén ezen e-mail címre küldheti, illetve az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 06 20/967-6302.

Légiközlekedési állásokat szeretnél kapni e-mailben?

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldjük a legfrissebb ajánlatokat!

follow us in feedly

Még több tanfolyam és képzés itt!

Milyen képzéseket találhatsz itt?


Földi kiszolgáló, ground handling állások ellátásához szükséges képzéseket
Repülőtéri terminálokon utasforgalmi ellátásához szükséges képzéseket
Repülésműszaki, repülőmérnöki, repülőgépszerelő továbbképzéseket, szakképesítéseket
Közforgalmi pilóta, légiutaskísérő felkészítő tanfolyamokat

Légiközlekedési állásfutár hírlevél feliratkozás:

Feliratkozom!

Ablak bezárása
Légiközlekedési Állások Hírlevél

* kötelező mező
Iratkozz fel hírlevelünkre és ha új álláshirdetés érkezik értesítünk emailben! A hírlevelek naponta 1 alkalommal, automatikusan kerülnek kiküldésre, de csak akkor ha érkezett aznap új álláshirdetés. Leiratkozás a hírlevél alján található linken bármikor lehetséges. Az AIRportal.hu adatvédelmi szabályzata itt olvasható.

Miért érdemes itt hirdetni?


Hirdetése megjelenik a piacvezető légiközlekedési hírportálon, ezáltal az iparág iránt fokozottan érdeklődő olvasókhoz jut el
Az AIRportal.hu Állás oldalán légiközlekedési állásokat és repülőtéri munkát kereső álláskeresők célcsoportja számára juttathatja hirdetéseit
Az iprág iránt érdeklődő, állást kereső, vagy már ott dolgozó, de továbblépni szándékozó látogatók fokozottan affinisak az olyan képzésekre, tanfolyamokra, továbbképzésekre, amelyek segíthetik a sikeres elhelyezkedésüket, vagy magasabb szintű munkakörbe lépésüket.
Alacsony meddő szórás, költséghatékony hirdetési lehetőség

Médiaajánlatot kérek!

Vissza: Légiközlekedési tanfolyamok, képzések


Vissza: Tanfolyamok, továbbképzések (Légiközlekedés/repülés) archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

Hirdetés