CímlapLégiközlekedési hírek, cikkek  Tel-Avivba indít járatot a Wizz Air Debrecenből

Tel-Avivba indít járatot a Wizz Air Debrecenből

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2016.12.16. 11:56


Ma ünnepelte debreceni bázisának első évfordulóját a Wizz Air. A légitársaság egyik új Airbus A320 típusú repülőgépe 2015. december 15 óta teljesít szolgálatot Debrecenben. A légitársaság új bázisát a Wizz Air és a Debrecen Airport három évi sikeres együttműködését követően nyitotta meg, ezzel 36 közvetlen munkahelyet teremtett és további lehetőségeket hozott a régiónak - közölte lapunkkal a cég.

A jelentős mérföldkő alkalmából tartott sajtótájékoztatón a WIZZ bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből az izraeli Tel-Avivba.

Az új útvonal 2017. március 26-án indul hetente két alkalommal.

Első debreceni járatának 2012-es indulása óta a Wizz Air folyamatosan bővítette debreceni hálózatát, amely ma már hat alacsony viteldíjas útvonalból áll. 2016 első 11 hónapjában a Wizz Air 258 000 utast szállított debreceni útvonalain, ami az előző év hasonló időszakához képest 92%-os növekedést jelent. A légitársaság éves szinten több mint 200 helyi munkahelyet támogat a légiiparban, a közlekedésben, a vendéglátásban és a turizmusban.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu
Fotó: AIRportal.hu

A Wizz Air jelenleg két magyarországi bázist üzemeltet Budapesten és Debrecenben összesen 11 repülőgéppel, és nemrég jelentette be, hogy a budapesti flotta újabb géppel bővül 2017 áprilisától – összesen több mint 1000 főt foglalkoztatva hajózó személyzet, légiutas-kísérő, irodai és támogató munkakörökben. Az új debreceni útvonallal a WIZZ hazai hálózata már 65 útvonalat kínál 28 országba.

A Wizz Air a bázis évfordulóját figyelemreméltó ajánlattal ünnepli, melynek keretében minden Debrecenből induló vagy oda érkező járat 20%-os kedvezménnyel foglalható. A kiemelkedő egy napos promóció még nagyobb megtakarítást jelent a magyar utasoknak és a hazánkba látogatóknak egyaránt.
follow us in feedly

Vissza a Vidéki repterek: Debrecen, Sármellék, Pér rovathoz

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés
Szólj hozzá az AIRportal.hu híreihez a Facebookon

Vissza: Légiközlekedési hírek, cikkek


Vissza: Vidéki repülőterek hírei, Debrecen, Sármellék, Győr-Pér Airport hírek archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Hirdetés