CímlapLégiközlekedés állás, reptér munka  Légiutas-kísérő alapképzés

Légiutas-kísérő alapképzés

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2016.11.17. 11:08


Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)
NKH-LH által auditált

LÉGIUTAS-KÍSÉRŐ ALAPKÉPZÉST
indít a

EUROPE CREW ACADEMY


A képzésről általában
A légiutas-kísérő képzés tematikája az európai szabványoknak megfelelően került kialakításra. Az órarend alkalmazkodik a napközben tanulók vagy munkahelyi feladataikat ellátó jelöltek időbeosztásához, ezért délutánonként és szombat délelőtt tartja képzéseit a budapesti székhelyű Europe Crew Academy. A frissen érettségizettek és a nyári időszakot tanulással kitölteni szándékozó érdeklődők számára nyári, intenzív kurzust is hirdet a cég.

Miért érdemes ezt a képzési formát választani?
A sikeres házi vizsgát tett hallgatókat a képzési intézmény vizsgára jelenti a Légügyi Hatósághoz. Az itt is sikeresen teljesített vizsga után, az NKH-LH légiutas-kísérő jogosítást (Attestation) állít ki, mely elsősorban európai légitársaságoknál történő munkavégzésre jogosít. A Europe Crew Academy oktatói, tananyaga és elméleti képzési helyszíne az NKH-LH által auditált. A gyakorlati képzés helyszíne a WizzAir repülőtéri bázisán kialakított Airbus A320 mock-up.

Miből áll a tanfolyam?
A légiutas-kísérő alapképzés időtartama 120 óra. Az elméleti képzés során a jelöltek megismerkednek többek között a légiutas-kísérő alapvető feladataival, a vészhelyzetek típusaival, azzal, hogy ilyen helyzeteket kialakulását, hogyan lehet megelőzni, esetleges kialakulásukkor hogyan kell reagálniuk, milyen egyéni és csoportban végzett feladatok hárulnak rájuk. A hallgatók részt vesznek kommunikációs és csoportos együttműködést fejlesztő tréningeken is. Ebben a képzésben az előbbieken felül még hét másik tantárgyat is tanulnak a légiutas-kísérő jelöltek. Elvárás az angol nyelv ismerete. A vizsga angol nyelven történik, a képzés nyelve azonban magyar, hogy olyan jelöltek is be tudjanak kapcsolódni a képzésbe, akik a tanfolyam ideje alatt fejlesztik nyelvismeretüket. A tanfolyam megkezdéséhez előzetes, repülőorvosi vizsgálaton történt részvétel szükséges.

A helyszín
A tanfolyam elméleti részét saját, minden, XXI. századi igényt kielégítő, Airbus A320 repülőgép belső (mock-up) beépítéssel is rendelkező, szaktantermében folytatja a Europe Crew Academy. A szaktanterem természetesen légkondicionált és a hallgatók által szabadon használható, wifi-vel rendelkezik. Utóbbira azért is van szükség, mert a gyakorló és házi vizsgák interneten keresztül, a hallgatók saját informatikai eszközeinek beiktatásával történik. A képzési intézmény minden olyan fedélzeten használatos, beépített és hordozható, biztonsági és utas-kiszolgálási eszközzel rendelkezik, mely támogatja az elméleti képzés hatékonyságát.

A következő tanfolyamok indulási dátumai:
  • 2016.09.20. Normál tanfolyam (kedd, csütörtök délután és szombati napokon van oktatás)
Cím
1143, Budapest, Gizella út 42-44.
A gyakorlati képzés helyszíne a WizzAir, Airbus A320-as mock-up, valamint a Vilmos Endre Sportcentrum uszodája.

Információk
A Europe Crew Academy információs napokat is tart. Ezekről a cég honlapján http://www.europecrewacademy.com és Facebook-oldalán ad rendszeres tájékoztatást. A következő nyílt nap 2016. november 22-én 14 órakor lesz!

A képzésekre jelentkezni az info@europecrewacademy.com e-mail címen lehet.


Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)

Légiközlekedési állásokat szeretnél kapni e-mailben?

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldjük a legfrissebb ajánlatokat!

follow us in feedly

Még több tanfolyam és képzés itt!

Milyen képzéseket találhatsz itt?


Földi kiszolgáló, ground handling állások ellátásához szükséges képzéseket
Repülőtéri terminálokon utasforgalmi ellátásához szükséges képzéseket
Repülésműszaki, repülőmérnöki, repülőgépszerelő továbbképzéseket, szakképesítéseket
Közforgalmi pilóta, légiutaskísérő felkészítő tanfolyamokat

Légiközlekedési állásfutár hírlevél feliratkozás:

Feliratkozom!

Ablak bezárása
Légiközlekedési Állások Hírlevél

* kötelező mező
Iratkozz fel hírlevelünkre és ha új álláshirdetés érkezik értesítünk emailben! A hírlevelek naponta 1 alkalommal, automatikusan kerülnek kiküldésre, de csak akkor ha érkezett aznap új álláshirdetés. Leiratkozás a hírlevél alján található linken bármikor lehetséges. Az AIRportal.hu adatvédelmi szabályzata itt olvasható.

Miért érdemes itt hirdetni?


Hirdetése megjelenik a piacvezető légiközlekedési hírportálon, ezáltal az iparág iránt fokozottan érdeklődő olvasókhoz jut el
Az AIRportal.hu Állás oldalán légiközlekedési állásokat és repülőtéri munkát kereső álláskeresők célcsoportja számára juttathatja hirdetéseit
Az iprág iránt érdeklődő, állást kereső, vagy már ott dolgozó, de továbblépni szándékozó látogatók fokozottan affinisak az olyan képzésekre, tanfolyamokra, továbbképzésekre, amelyek segíthetik a sikeres elhelyezkedésüket, vagy magasabb szintű munkakörbe lépésüket.
Alacsony meddő szórás, költséghatékony hirdetési lehetőség

Médiaajánlatot kérek!

Vissza: Légiközlekedési tanfolyamok, képzések


Vissza: Tanfolyamok, továbbképzések (Légiközlekedés/repülés) archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

Hirdetés