CímlapLégiközlekedési hírek, cikkek  Padlón a repjegyárak a Lufthansa Debrecen - München járatára

Padlón a repjegyárak a Lufthansa Debrecen - München járatára

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2016.08.16. 08:55


Jelentősen olcsóbbak lettek a repülőjegyek a Lufthansa Debrecen - München járatára és Debrecenből az USA-ba is elég jó árakon el lehet most jutni.

A Debrecen - München útvonalon már 29.000 Ft-tól kínálja az oda-vissza útra szóló repülőjegyeket a német légitársaság.

New Yorkba 130.000, Bostonba pedig 140.000 Ft alá esett a legolcsóbb (szintén retúr) kombinációk ára Debrecenből, mindössze egy müncheni átszállással.

Ősztől kedvezőbbek lesznek a téli menetrendben is közlekedő járat indulási és érkezési időpontjai is, így az átszállási idő is ideális lesz több Münchenből induló hosszú távú járatra.

Aki mostanában tervez utazást az USA keleti partjára és esetleg közelebb lakik Debrecenhez, mint Budapesthez, mindenképpen érdemes a Lufthansánál is keresgélni debreceni indulással.

A legolcsóbb jegyárakat nem minden oda-vissza úti dátum kombinációra ajánlja fel a rendszer, de ha rugalmasak az utazási időpontok, jó eséllyel lehet találni még olcsó jegyeket, akár Münchenbe, akár az északi part két nagyvárosába a Lufthansa weboldalán Debrecenből. Az akciós repjegy áraknak az AIRportal.hu repülőjegy keresőjében nem akadtunk nyomára, csak a légitársaság weboldalán, de a találatokat érdemes összehasonlítani a többi légicég ajánlataival is.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu
Fotó: AIRportal.hu

A bajor fővárosból a jelenlegi 7:30 helyett 11:00 órakor száll fel az útvonalon közlekedő Bombardier CRJ 900-as gép, majd 12:35-kor landol a cívisvárosban, ahonnan 13:15-kor indul vissza és 14:55-kor landol Münchenben. A járat továbbra is a hét három napján, hétfőn, szerdán és pénteken közlekedik majd.

A délelőtt 11 órás indulásnak köszönhetően összesen 23, Münchenbe érkező interkontinentális járatról lehet kényelmesen átszállni a Debrecenbe tartó Lufthansa-gépre, köztük olyan városokból, mint New York, Mexikóváros, Peking, Delhi, Hong Kong, Sanghaj, Mumbai, Kairó, Torontó, Teherán, Charlotte, Sao Paulo, Montréal, Boston és Denver.

A Debrecenből Münchenbe induló utasok pedig 16 interkontinentális járatra szállhatnak át még aznap, köztük a Newark, Washington, Chicago, Tokió, San Francisco, Szöul, Montréal, Boston, Peking, Hong Kong felé induló gépekre.

Az új menetrend még több belföldi járat csatlakozását teszi lehetővé, így a Lufthansa valamennyi német városból (Hamburg, Düsseldorf, Köln/Bonn, Berlin, Stuttgart) Münchenbe induló reggeli járatával el lehet jutni Magyarországra.
follow us in feedly

Vissza a Vidéki repterek: Debrecen, Sármellék, Pér rovathoz

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés
Szólj hozzá az AIRportal.hu híreihez a Facebookon

Vissza: Légiközlekedési hírek, cikkek


Vissza: Vidéki repülőterek hírei, Debrecen, Sármellék, Győr-Pér Airport hírek archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

Hirdetés