CímlapLégiközlekedési hírek, cikkek  Nyerd meg ezt a különleges festésű Condor 757 modellt!

Nyerd meg ezt a különleges festésű Condor 757 modellt!

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2016.07.31. 19:22


Nyerd meg a képen látható 1:200 méretarányú különleges (de a valóságban is létező) festésű Condor Boeing 757-300ER snap-fit gyűjtői repülőgépmodellt!

Köszönjük, hogy ilyen sokan neveztetek játékunkba és adtatok helyes választ a német Condor légitársasággal kapcsolatos kérdésünkre!

A képen látható különleges festésű Condor Boeing 757 modellt Seprenyi Máté nyerte.

Gratulálunk neki, a nyeremény átvételével kapcsolatban emailben fogjuk őt keresni.

Köszönjük, hogy játszottatok, hamarosan egy újabb különleges repülőgépmodellt nyerhettek itt az AIRportal-on!

A nyeremény a képen szereplő modellel megegyező modell eredeti, bontatlan csomagolásban! (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu
A nyeremény a képen szereplő modellel megegyező modell eredeti, bontatlan csomagolásban! (Fotó: AIRportal.hu)
A játék időtartama: 2016. július 31. 19:00-tól 2016. augusztus 8. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2016. augusztus 9-én, kedden.

A versenybe történő nevezéshez csak két dolgot kell tenned:


1. Ha még nem likeoltad az AIRportal Facebook oldalát, nyomd meg a Tetszik gombot itt:
ha már korábban likeoltad az oldalt - halványkék a Tetszik gomb és egy pipa van a "Tetszik" előtt - nincs teendőd, ugorj direktben a 2-es pontra!2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett két kérdésünkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu
Fotó: AIRportal.hu

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni a ferihegyi repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a modell átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a német Condor légitársaság jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.
follow us in feedly

Vissza a Légiközlekedési hírekhez

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés

Vissza: Légiközlekedési hírek, cikkek


Vissza: Hírek repülésrajongóknak archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

Hirdetés