CímlapRepülőjegy, utazás  Wizz Air: Vigyél magaddal még egy embert, féláron!

Wizz Air: Vigyél magaddal még egy embert, féláron!

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2016.04.11. 23:41


A Wizz Air bejelentette, hogy mindenki, aki április 12-én online vásárol repülőjegyet a Wizz Airtől, a második jegyet féláron veheti meg, akár összesen hat jegy vásárlása esetén. A Wizz Air egyik legnépszerűbb promóciója most április 12-én egész nap, közép-európai idő szerint éjféltől éjfélig érhető el.

A promóció kizárólag a wizzair.com oldalon keresztül végzett online jegyvásárláskor érvényes, minden jegy hozzárendelt ülőhelyet és kisméretű kézipoggyászt tartalmaz.

További szolgáltatások, mint a nagyobb kézipoggyász vagy a feladott poggyász és az elsőbbségi beszállás nincsenek benne a jegyárban, de a foglalási folyamat során vagy később hozzáadhatók.

Részletes feltételek:

A Wizz Air promóció április 12-én közép-európai idő szerint 00:00-tól 24:00-ig tart. Minimum két repülőjegy vásárlása esetén ugyanarra a járatra, ugyanazon foglaláson belül minden második jegyre 50%-os kedvezmény vonatkozik. A jegyár tartalmazza az adókat és a nem választható költségeket, valamint egy kisméretű kézipoggyászt (legfeljebb 42*32*25 cm).

Az adminisztrációs díj teljes összege érvényes minden jegyre. A nagyobb kézipoggyász, feladott poggyász és más választható szolgáltatások nem részei a promóciónak, ezekre további díjak vonatkozhatnak akkor is, ha kedvezményes jegyhez kapcsolódnak. A megvásárolt jegyeket egyszerre kell felhasználni és az egyes ülések foglalásait nem lehet külön törölni. Hat (6) jegynél több vásárlása esetén a kedvezmény nem érvényesíthető. Az egyes árakon elérhető jegyek száma korlátozott. A telefonos ügyfélszolgálaton keresztül vásárolt jegyekre a kedvezmény nem érvényes. A kedvezmény nem érvényesíthető a következő járatokra: Budapest – Bordeaux – Budapest június 14-én; Budapest – Marseille – Budapest június 18-án; Budapest – Lyon – Budapest június 22-én.

További információk a légitársaság weboldalán.
follow us in feedly

Még több akciós repülőjegy és utazási ajánlat itt!

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés

Vissza: Repülőjegy, utazás


Vissza: Akciós repülőjegyek, repjegy akciók, nyereményjátékok archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

Hirdetés