CímlapRepülőjegy, utazás  Dubaji luxusnyaralást nyerhetsz, ha most foglalsz Emirates-jegyet

Dubaji luxusnyaralást nyerhetsz, ha most foglalsz Emirates-jegyet

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2016.02.29. 13:09


Az Emirates korlátozott ideig ismét kedvezményes áron* kínál számos úti célt, köztük több, a magyarok körében is igen népszerű távol-keleti várost. Az ajánlathoz kapcsolódó utazási időszak egészen 2016. december 16-ig tart, így azoknak is érdemes megfontolniuk a foglalást, akik még nem tervezték meg idei nyaralásukat, vagy várhatóan csak az év második felében lesz erre elég szabadidejük. Ráadásul azok, akik most Dubajba jegyet foglalnak, két éjszakát nyerhetnek a Pálma-szigeti Atlantis The Palm szállodakomplexum egyik luxuslakosztályában.

Foglalási időszak: 2016. február 29. és március 13. között

Utazási időszak: 2016. március 10-től 2016. december 16-ig.

Célállomások és árak ízelítőül:
Az akció toplistás célállomásai között van Dubaj, ahová Economy osztályon 120.000 forinttól, Business osztályon pedig 535.000 forinttól foglalhatóak jegyek. Szingapúrba is kedvező áron kínálja a jegyeket az Emirates – Economy osztályon 155.000 forinttól, míg Business osztályon 630.000 forinttól.

A Kína Henan tartomány fővárosába, Csengcsou-ba Economy osztályon 145.000 forinttól, Business osztályon 580.000 forinttól indulnak a jegyárak. Johannesburgba Economy osztályon 165.000 forinttól, Business osztályon 635.000 forinttól juthatnak el az Emirates utasok. Nem maradt ki az akciós listáról az Emirates legújabb és egyúttal a világ egyik leghosszabb útvonala sem: az Új-zélandi Aucklandbe Economy osztályon már 375.000 forinttól, Business osztályon 1.450.000 forinttól kaphatóak jegyek.


Nyereményjáték:

Továbbá azok, akik 2016. február 29. és március 13. között online foglalnak repülőjegyet a légitársaság weboldalán Dubajba, két éjszakás pihenést nyerhetnek** a dubaji Pálma-szigeten található Atlantis The Palm szállodakomplexum Royal Tower épületének luxuslakosztályában. A nyertesek a lakosztály mellett belépőket is kapnak az Aquaventure vízi parkba és a The Lost Chambers akváriumba, ami a világ legnagyobb beltéri akváriuma.

*A részletes foglalási feltételek a Magyarországra érvényes üzletszabályzatban olvashatóak.
**A nyeremény két felnőttnek és két 12 év alatti gyereknek szól. A nyeremény a nagyobb ünnepi időszakok kivételével 2017. január 31-ig használható fel. A részvétel feltételeiről és a nyereményjáték részleteiről a http://www.emirates.com/hu/english/dest ... al_offers/ oldalon olvashatnak bővebb információt az érdeklődők.
follow us in feedly

Még több akciós repülőjegy és utazási ajánlat itt!

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés

Vissza: Repülőjegy, utazás


Vissza: Akciós repülőjegyek, repjegy akciók, nyereményjátékok archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

Hirdetés