CímlapRepülőjegy, utazás  A tavasz jön, Te mész! - Budapest Airport nyereményjáték

A tavasz jön, Te mész! - Budapest Airport nyereményjáték

Szerző: AIRportal.hu | Dátum: 2013.03.01. 14:32


Bár idén a Budapest Airport standja nincs kint az Utazás kiállításon, a reptér üzemeltetője idén is meghirdette azokat a játékokat és kedvezményeket, amikkel eddig a Hungexpóban találkozhattunk. Március 1-9. között a Budapest Airport foglalási rendszerében (repulojegy.bud.hu) olcsóbban foglalhatóak a repülőjegyek, ami információink szerint azt jelenti, hogy a szolgáltatási díjat, ami a repülőjegyek árába normál esetben automatikusan beleszámít, most elengedik. Ez Európán belüli útvonalakon 3 900 Ft, tengerentúli utak foglalása esetén pedig 5 900 Ft. Ennyivel tehát mindenkinek olcsóbb lesz a jegye, aki az oldalon a fenti időszakban foglal repülőjegyet.

Másik kedvezmény, ami szintén a március 1-9. közötti foglalásokra vonatkozik, a félárú parkolás. Természetesen ehhez is a repulojegy.bud.hu oldalon kell a repülőjegyet foglalni, majd a foglaláskor megadott nevekkel és e-mail címekkel lehet a parkolóban érvényesíteni a kedvezményt. Ennyiért talán már tényleg megéri elgondolkozni azon, hogy hol hagyjuk az autót, amikor elutazunk, hiszen a kedvezménnyel egy 7-8 napos utazás esetén a Holiday pakolóban pl. 4 500 forintért állhatunk meg, ami még a reptér környéki fapados parkolókat is übereli és még transzfert sem kell kérni, hiszen ott parkolunk a reptéren.

Érdemes még megemlíteni, hogy légitársasági ajándékcsomagokat sorsolnak ki a következő napokban. A Budapest Airport tájékoztatása szerint március 1-4. között minden nap 2-2 Alitalia, airberlin, CSA, Qatar Airways vagy SAS ajándékcsomagokat sorsolnak ki az aznap regisztráltak között. Főnyereményként pedig a Wizz Air ajánlott fel egy 2x50 Euró értékű vouchert, amit az összes regisztráló között sorsolnak ki a játék végén. További részleteket a Budapest Airport weboldalán és Facebook oldalán írnak.

Érdekességként kiemelnénk, hogy a március 31-től visszatérő SAS légitársaság is részt vesz a nyereményjátékban. Nyilván a néhány héten belüli indulás miatt is fontos számukra, hogy ne hagyjanak ki ilyen remek lehetőségeket, amikor parányi költségvetéssel egy jó reklámfelületen jelenhetnek meg. Szurkolunk nekik, hogy sokáig itt maradjanak Ferihegyen, illetve Liszt Ferencen.

Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)
A nyereményjátékban való regisztrációért kattints a képre!
follow us in feedly

Még több akciós repülőjegy és utazási ajánlat itt!

  Oda-vissza        Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés
Hirdetés

Vissza: Repülőjegy, utazás


Vissza: Akciós repülőjegyek, repjegy akciók, nyereményjátékok archívum


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Hirdetés